Microsoft® Windows 10 Home 10 32-bit/64-bit English

 • 552,21Lei
  • Producători Microsoft
  • Model KW9-00139
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  . Oferă inovații, de la asistența pentru ecranul tactil2, la funcțiile care vă ajută să vă concentrați și să creați. . Oferă protecție complexă, încorporată, fără costuri suplimentare.. Aflați cum Windows Hello cu recunoaștere facială și autentificare biometrică, alături de sistemul de protecție com..

  . Oferă inovații, de la asistența pentru ecranul tactil2, la funcțiile care vă ajută să vă concentrați și să creați.

  . Oferă protecție complexă, încorporată, fără costuri suplimentare.

  . Aflați cum Windows Hello cu recunoaștere facială și autentificare biometrică, alături de sistemul de protecție complexă cu antivirus, vă ajută să vă conectați într-un mod mai securizat ca oricând.

  . Verificați setările pentru a vă asigura că aveți cele mai recente actualizări de securitate.

  . Vă propune o mare varietate de jocuri: cea mai populară platformă de jocuri pentru PC Indiferent dacă aveți o dizabilitate, o preferință personală sau un stil unic de lucru, Windows 10; se adaptează nevoilor dvs.

  CERINTE SISTEM
  Procesor Procesor cu viteza de 1 Ghz sau mai mare sau System on a Chip (SoC)
  RAM 1Gb pentru 32 biti si 2 Gb pentru 64 biti
  Spatiu pe unitatea de hard disk 16 Gb pentru 32 biti ; 32 Gb pentru 64 biti
  Placa grafica DirectX 9 sau o versiune ulterioara cu driverul WDDN 1.0
  Afisaj 800 x 600
  Conexiune la internet Conectivitatea la internet este necesară pentru a efectua actualizări și pentru a descărca și a profita de anumite funcții. Windows 10 Pro în S mode, Windows 10 Pro Education în S mode, Windows 10 Education în S mode și Windows 10 Enterprise în S mode necesită o conexiune la internet în timpul configurării inițiale a dispozitivului (Out of Box Experience sau OOBE), precum și fie un cont Microsoft (MSA), fie un cont Azure Activity Directory (AAD). Comutarea unui dispozitiv de la Windows 10 în S mode necesită de asemenea conectivitate la internet

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
     Rău           Bun