Termeni și condiții

1. DEFINIII I TERMENI

Vânztor ECI PRINT SRL, cu sediul in Timișoara, str.Martir Alexandru Chorosi, nr. 17, bl.B11/a, ap.3, județ Timiș, Inmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului: Nr. J35/144/2009, Cod Unic de Inregistrare: 24995344.

Cumprator persoana fizic/juridicsau orice entitate care își face un Cont în Site, efectueazo Comanda în Site sau telefonic.

Client persoanfizic/juridiccare are sau obine acces la conținut prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziie de ctre ECI PRINT (telefonic, electronic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între ECI PRINT i acesta i care necesitcrearea i utilizarea unui cont.

Utilizator orice persoanfizic/juridicînregistratpe Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, i-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din seciunea Termeni i Condiii.

Cont sectiunea din site formatdintr-o adresde email i o parolcare permite Cumprtorului transmiterea Comenzii i care conine informaii despre Client/Cumprtor i istoricul acestuia în site (comenzi, facturi proforme, adrese de livrare, etc).

Site domeniul http://www.goforit.ro/ i subdomeniile acestuia.

Comanda un document electronic ce intervine ca formde comunicare între Vânztor i Cumprtor prin care Cumprtorul transmite Vânzatorului, prin intermediul site-ului intenia sa de a achizitiona Bunuri i/sau Servicii de pe site.

Avans Procent între 5-100% din valoarea comenzii, perceput în cazul comenzilor speciale, a importurilor de produse care nu sunt în stoc permanent.

Bunuri i servicii orice produs sau serviciu, inclusiv documentele i serviciile menionate în Comanda care urmeaza fi furnizate de ctre Vânztor, Cumprtorului ca urmare a comenzii.

Contract reprezintcontractul la distanță încheiat între vânztor i cumprtor care nu necesitprezena fizica niciuneia dintre pri. Acesta se considerîncheiat în momentul confirmrii de ctre Vânztor a comenzii prin confirmarea disponibilității produsului. Confirmarea va fi transmisfie prin email, fie telefonic de unul dintre operatorii magazinului online.

Coninut Toate informaiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic. Coninutul oricrui email trimis Cumprtorului de ctre Vânztor prin mijloace electronice sau orice alt mod de comunicare disponibil, fie direct, fie prin reprezentant. Date referitoare la Vânztor, detalii de contact sau de identificare juridic.

Newsletter Mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv prin pota electronic(email, SMS) asupra Bunurilor i serviciilor i/sau a promoiilor desfășurate de Vânztor într-o anumitperioad, frniciun angajament din partea Vânztorului cu referire la informatiile coninute de acesta.

Tranzacie încasarea sau rambursarea unei sume rezultatdin vânzarea unui Bun i/sau Serviciu de ctre ECI PRINT, Cumpratorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de ctre Vânztor, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificaii toate specificaiile i/sau descrierile Bunurilor i Serviciilor aa cum sunt precizate în descrierea acestora.


2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
2.1 Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumprtorul este de acord cu forma de comunicare

(telefonic/email) prin care vânztorul își deruleaza operaiunile comerciale.

2.2 Notificarea primitde catre Cumprtor, dupefectuarea Comenzii are rol de informare i nu reprezintacceptarea automata a Comenzii. Acceptarea comenzii i încheierea contractului la distanță se face prin transmiterea unei notificri de confirmare comandprin email sau telefonic de ctre un operator al Vânztorului.

2.3 Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervdreptul de a modifica cantitatea Bunurilor i/sau serviciilor din Comand. În cazul modificrii cantității de Bunuri i/sau Servicii din Comand, va anuna Cumpratorul la adresa de email sau la numarul de telefon puse la dispoziia Vânztorului la efectuarea Comenzii i va returna suma achitatdaceste cazul.

2.4 Contractul se considerîncheiat între vânztor i cumprtor în momentul primirii de ctre cumprtor de la vânztor, prin intermediul potei electronice/sms/telefonic notificrii de expediere a comenzii.

2.5 Pentru Comenzile ce urmeaza fi ridicate de la sediul ECI PRINT, rezervarea produselor este valabila pentru 72 de ore de la confirmarea comenzii i a disponibilității de ctre un reprezentant al vânztorului prin intermediul potei electronice/sms/telefonic.

2.6 Documentul i informaiile puse la dispoziie de ctre vânztor pe site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanie/conformitate emis de ctre vânztor sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achiziionate.

2.7 Informaiile prezentate în site, precum preuri, stocuri, sunt considerate Oferte. Prin plasarea unei comenzi, cumprtorul accepta oferta, însa încheierea contractului la distanță se va face cum este indicat in pct 2.4.

2.8 Factura proformeste fie documentul primit de cumprtor pe email dupplasarea comenzii în site, fie documentul transmis manual de ctre un operator al magazinului pentru comenzile de produse care nu se regsesc în oferta online. Factura proformnu este un document fiscal i nu ine loc de facturfiscalcare se livreaza fie împreuncu coletul, fie prin email dupexpedierea comenzii.

2.9 Notele de transport (awb-uri sau avize de expediie) sunt documente care însoesc coletele livrate prin curier rapid sau curier propriu. Ele nu reprezintdocumente fiscale i nu in loc de facturfiscal.

2.10 Certificatele de garanie (unde este cazul) însoesc produsele în momentul livrrii. În caz contrar, poate fi apelat departamentul de relaii cu clienii pentru informaii suplimentare.

2.11 La cererea expresa clientului (unde este cazul) se emit certificate de conformitate, calitate si trasabilitate, în funcție de specificațiile productorului/importatorului.

3. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE
3.1 Accesul în vederea efecturii unei Comenzii îi este permis oricrui Client/Cumprtor. Pentru motive justificate ECI PRINT își rezervdreptul de a restriciona accesul Clientului/Cumprtorului în vederea efecturii unei Comenzi i/sau la unele din modalitățile de platacceptate, în cazul în care considercîn baza conduitei sau a activității Clientului/Cumprtorului pe Site, aciunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vânztorul. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumprtorul se poate adresa Departamentului de Relaii cu Clienii al ECI PRINT, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea msurilor susmenionate.

3.2 Comunicarea cu Vânztorul se poate realiza prin interaciunea directcu acesta sau prin adresele menionate la seciunea Contact din site. Vânztorul are libertatea de a gestiona informaiile primite fra fi nevoit saducjustificri pentru acestea.

3.3 În cazul unui volum de trafic neobinuit de mare provenit din partea unei reele de internet, ECI PRINT își rezervdreptul de a cere Clienilor/Cumprtorilor introducerea manuala codurilor de validare de tip captcha, în vederea protejrii informaiei din cadrul Site-ului.

3.4 ECI PRINT poate publica pe site informaii despre bunuri i/sau servicii i/sau promoii practicate de ctre acesta sau de oricare alt tercu care vânztorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumitperioadde timp i în limita stocului disponibil.

3.5 Toate tarifele aferente Bunurilor i/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) i includ TVA.

3.6 În condiiile prevzute de lege, preul Bunurilor afiat pe Site include toate taxele legale.

3.7 În cazul plăților online Vânztorul nu este/nu poate fi fcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumprtor, incluzând dar nelimitându-se la: comisioane de platcu cardul sau comisioane de conversie valutaraplicate de ctre banca emitenta cardului acestuia, în cazul în care sunt percepute de banca emitenta cardului. Responsabilitatea pentru acesta aciune o poartnumai Cumpratorul.

3.8 Toate informaiile folosite pentru descrierea Bunurilor i/sau Serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentri multimedia, descrieri de produs, specificaii, etc) nu reprezinto obligaie contractualdin partea Vânztorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.9 Dupachiziionarea unui Bun sau Serviciu, clientului i se poate cere prin email înscrierea unui review legat de bunul/serviciul achiziionat. Solicitarea va fi transmisctre adresa de email înscrisde Cumprtor în Cont. În acest fel, Cumprtorul poate contribui la informarea altor posibili utilizatori/clieni/cumprtori de pe site. Vânztorul nu este responsabil de informaiile cuprinse în review-uri.


4. CESIONAREA I SUBCONTRACTAREA
Vânztorul poate cesiona i/sau subcontracta o terță parte pentru produse/servicii ce in de onorarea

Comenzii, cu informarea Cumprtorului, nefiind necesar acordul expres al acestuia. Vânztorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumprtor pentru toate obligaiile contractuale, indiferent de terul care furnizeazserviciul.


5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIAL

5.1 Coninutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentri stilizate, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text i/sau coninut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva ECI PRINT i a furnizorilor si, fiindu- le rezervate toate drepturile obtinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licene de utilizare/publicare).

5.2 Clientului/Cumprtorului nu îi este permiscopierea/distribuirea/publicarea/transferul ctre tere pri, modificarea i/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricrui coninut în orice alt context decât cel original intenionat de ECI PRINT, includerea oricrui coninut în afara site-ului, îndeprtarea însemnelor care semnificdreptul de autor al ECI PRINT asupra Coninutului, precum i participarea la transferul/vânzarea/distribuia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea, afiarea Coninutului, decât cu acordul scris expres al ECI PRINT.

5.3 Orice coninut la care Clientul/Cumprtorul are i/sau obine acces prin orice mijloc, se aflsub incidena Documentului, în cazul în care Coninutul nu este însoit de un acord de utilizare specific i valid încheiat între ECI PRINT i acesta, i frnicio garanie implicit sau expres formulată din partea ECI PRINT cu referire la acest Coninut.

5.4 Clientul/Cumpratorul poate copia, transfera i/sau utiliza Coninut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intrîn conflict cu prevederile Termenilor i Condiiilor.

5.5 În cazul în care ECI PRINT oferClientului/Cumprtorului dreptul de a utiliza sub forma descrisîntr-un acord de utilizare distinct, un anumit coninut, la care Clientul/Cumprtorul are sau obine acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor coninuturi definite în acord, numai pe perioada existenei acestuia sau acestor coninuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condiiilor definite.

5.6 Niciun Coninut transmis ctre Client sau Cumprator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare i/sau vizualizare nu constituie o obligaie contractualdin partea ECI PRINT i/sau al angajatului/prepusului ECI PRINT care a mijlocit transferul de Coninut, în cazul în care acesta exist, față de respectivul Coninut.

5.7 Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl insoete, în cazul în care acesta exist.


6. COMANDA

6.1 Orice produs incarcat pe magazin online poate fi comandat prin ajutorul iconitei cu carucior de pe fisa de date al produsului. Prin apasarea iconitei cu carucior din dreapta, produsul in cauza ajunge in cosul virtual de cumparaturi. Produsele din cosul virtual de cumparaturi pot fi vizualizate oricand, daca faceti click pe iconul cosului situat in dreapta sus a paginii de web.

6.2 Aici aveti posibilitatea sa stergeti eventualele produse nedorite, respectiv aici puteti defini cantitatea de produse din care doriti sa cumparati mai multe bucati. Daca ati facut setarile necesare si toate produsele au intrat in cos, completati datele dvs.si apasati butonului "Finalizeaza Comanda".

6.3. Dupa efectuarea comenzii in magazinul virtual, veti primi un email automat la adresa de mail indicata de Dvs., care nu se considera oferta, acesta confirma numai inregistrarea comenzii reusite si trimiterea mai departe catre Vanzator. In baza acestora, colegii nostri, in timpul orelor de program, vor lua legatura cu dumneavoastra prin intermediul posibilitatilor de contact indicate de dumneavoastra.

6.4. Cumparatorul ia la cunostinta ca, dupa efectuarea comenzii de pe portal, si dupa confirmarea telefonica de catre un angajat al Vanzatorului, intervine un contract de vanzare-cumparare, respectiv de livrare incheiat verbal pentru produsul comandat. In masura in care, momentan produsul respectiv nu se gaseste in stoc, vom indica prin telefon o data la care asteptam sosirea produslui in cauza. Va rugam sa confirmati acceptul acestei date printr-un raspuns trimis prin e-mail, iar in cazul in care data respectiva nu va este convenabila, va rugam sa ne semnalizati si acest lucru, si veti avea posibilitatea sa renuntati la produslul comandat.

6.5. Comanda telefonica se face telefonand la unul din numerele afisate pe site.

6.4. Comanda prin email

In sectiunea “Formular de comanda” puteti trimite comanda dvs folosind “formularul de contact” sau direct la adresa de email office@goforit.ro. Specificati codurile si denumirile produselor pe care le doriti, completati datele dumneavoastra si apoi faceti clic pe butonul "Trimite".

Pretul produselor:

Toate preturile afisate pe site sunt in Ron si contin TVA. Ofertele si produsele prezentate pe site-ul http://www.goforit.ro/ sunt disponibile in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe http://www.goforit.ro/ pot fi modificate fara o comunicare prealabila.


7. POLITICA DE RETUR
BUNURI/SERVICII
I CLIENI/CUMPRTORI PENTRU CARE NU SE ASIGURDREPTUL DE RETRAGERE

Clienții persoane fizice pot solicita returnarea produselor comandate şi livrate deja în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepţionarea acestora. Pentru aceasta vă rugăm să ne comunicaţi numele, adresa şi numărul comenzii dumneavoastră, asigurând astfel o bună desfăşurare a procedurii de retur. Cererea de retur se face în scris, prin e-mail sau fax, declarând motivul returului şi modalitatea de retur.

Returnarea produselor se acceptă de către ECI PRINTnumai dacă sunt respectate următoarele condiţii:

1. Produsele sunt sigilate în ambalajul original, găsindu-se în aceeaşi stare în care erau la momentul livrării acestora către dumneavoastră; această verificare este efectuată în depozitele ECI PRINT în momentul recepţiei returului. Ambalajele nu trebuie sa fie zgâriate, rupte sau deformate;

2. La livrarea produselor se trimite si certificatul de garanție (in original);

3. Toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitele ECI PRINT sunt suportate exclusiv de către dumneavoastră. În cazul în care cumpărătorul nu achită acest transport în momentul returului, ECI PRINT îşi rezervă dreptul de a reţine costurile de transport din valoarea produselor care urmează a fi returnate.

În cazul acceptării unui retur de produse, ECI PRINT va emite o factură "storno", în conformitate cu

prevederile legale în vigoare, în momentul recepţionării produselor în depozitul propriu. În maxim 30 de zile calendaristice de la recepţionarea produselor în depozitECI PRINT va returna cumpărătorului valoarea produselor conform condiţiilor din prezentul document.

Restituirea sumelor provenite din serviciul de retur se va face în următoarele condiții:

1. Pentru sumele achitate prin card bancar sau ordin de plată, restituirea se va face prin virament bancar, în contul bancar din care s-a efectuat plata sau în contul bancar indicat de client prin cererea de retur;

Atenţie! Produsele care se aduc numai in urma unei comenzi speciale, nu se pot returna.

Produsele trebuie să fie returnate în stare bună şi fără ca ambalajul original să fi fost deteriorat sau desfăcut în orice fel. În momentul desfacerii ambalajului se consideră că aţi acceptat produsul ca fiind potrivit nevoilor dumneavoastră şi nu mai poate fi returnat decât în cazul în care se constată de către un reprezentant al firmei noastre că produsul prezintă defecţiuni de fabricaţie.

Atenție !

Conform legislatiei in vigoare, respectiv O.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. ANPC-ul nu intervine într-un contract între o persoană juridică și un magazin, acolo se consideră ca la orice alt contract încheiat între două firme și problemele se rezolvă la tribunal pe spețe de drept comercial.


8. CONFIDENIALITATE

8.1 Informaiile de orice naturfurnizare de ctre Cumprtor/Client, Vânztorului vor rmâne în proprietatea vânztorului.

8.2 Nicio declaraie public, promovare, comunicat de pressau orice alt mod de dezvluire ctre tere pri nu va fi facutde Cumprtor/Client cu privire la Comand/Contract fra consimțământul prealabil scris al Vânztorului.

8.3 Prin transmiterea de informaii sau materiale prin intermediul acestui site, oferii Vânztorului acces nerestricionat i irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afia, modifica, transmite i distribui aceste materiale sau informaii. Suntei, de asemenea, de acord ca Vânztorul spoatutiliza liber, în interes propriu aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le- ai transmis prin intermediul Site-ului.

8.4 Prin înscrierea în baza de date ECI PRINT, Clientul/Cumpratorul își ofertconsimțământul expres, în limitele legislaiei în vigoare, de a fi contactat de ctre teri, parteneri ECI PRINT, furnizori de servicii de marketing, agenii de stat, guvernamentale sau asociaii din domeniul asigurrilor, atunci când legislaia specificprevede acest lucru, alte companii cu care ECI PRINT poate dezvolta programe comune de ofertare pe piaa Bunurilor i/sau Serviciilor, etc.


9. PUBLICITATE

9.1 Newsletterele ECI PRINT sunt transmise prin intermediul partnerilor specializai i agreai de ECI PRINT. Astfel, sunt asigurate confidenialitatea i securitatea informaiilor.

9.2 În momentul în care, Clientul își creeazun Cont pe Site, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Opiunea cu privire la acordul emis de ctre Client poate fi modificatîn orice moment, prin contactarea ECI PRINT în acest sens, sau folosirea link-ului Dezabonare din corpul Newsletterului.

9.3 Renunarea la primirea Newsletterului de ctre Client sau Cumprtor se face în orice moment folosind link-ul dedicat de dezabonare din cadrul oricarui Newsletter.

9.4 Renunarea la primirea Newslettere-lor nu implicrenunarea la acceptul dat pentru prezentul Document.


10. FACTURARE PLATA

10.1 Preurile Bunurilor i Serviciilor afiate în cadrul site-ului http://www.goforit.ro/ includ TVA conform legislaiei în vigoare.

10.2 Preul, modalitatea de plată și termenul de platsunt specificate în confirmarea comenzii, fie în email-ul transmis de ctre un operator, fie telefonic de ctre un reprezentat al Vânztorului. Vânztorul va emite ctre Cumprtor o factura pentru Bunurile/Serviciile livrate, obligaia Cumprtorului fiind sfurnizeze toate informaiile necesare emiterii facturii conform cu legislaia în vigoare.

10.3 Vânztorul nu este responsabil pentru informaiile greite de facturare transmise de Cumprtor.

10.4 Vânztorul va transmite Cumprtorului factura aferenta Comenzii ce conine Bunuri i/sau Servicii vândute de ECI PRINT în format fizic ataatcoletului cu produsele comandate, sau electronic prin pota electronic, la adresa de email menionata de Cumprtor în Contul su.

10.5 Pentru o corectcomunicare a facturii aferente Comenzii, Cumprtorului îi revin obligaiile de a-i actualiza ori de câte ori datele din Contul su i de a accesa informaiile i documentele aferente fiecrei Comenzi, existente în Cont.

10.6 Prin transmiterea Comenzii, Cumprtorul își exprimacordul sprimeascfacturile în format electronic prin transmiterea acestora prin intermediul potei electronice, la adresa de email menionatîn Contul su.

10.7 În cazul în care aceste informaii nu vsunt transmise în termen de 48 (patruzeci i opt) de ore prin email, vrugm sne sesizai acest aspect pe adresa de email: office@goforit.ro

10.8 Pentru plata prin card, datele cardului de platal Clientului/Utilizatorului/Cumprtorului nu vor fi accesibile ECI PRINT i nici nu vor fi stocate de Vânztor sau de ctre procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de ctre instituia de autorizare a Tranzaciei sau o altentitate autorizatspresteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a crei identitate Clientul/Utilizatorul/Cumprtorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

10.9 În anumite cazuri, pentru meninerea securității Tranzaciilor, la înregistrarea Comenzii, Cumprtorului i se va solicita sautorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceastfacilitate.

10.10 Pentru motive de securitate a Tranzaciilor, Clientul/Utilizatorul/Cumprtorul este sftuit snu rmânlogat pe site i snu seteze opiunea de logare automatde pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandfolosirea unei parole cu caractez puternic de securitate (de ex: sconincel puin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre i caractere speciale).


11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1 Vânztorul se obligslivreze bunurile în sistem de curierat door-to-door ctre Cumprtor, prin curieri proprii sau ridicarea de la sediul ECI PRINT, conform opiunii Clientului.

11.2 Vânztorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor i va asigura transmiterea documentelor însoitoare note de transport (awb/aviz de expediie).

11.3. Vânztorul va efectua livrarea Bunurilor i/sau Serviciilor numai pe teritoriul României.


12. AVANSURI

12.1 Produsele achitate cu avans aflate în situatia Comenzilor Speciale se considercintrsub incidena Art 16, punctul d. din OUG 34/2014 cu modificrile ulterioare, Legii nr 157 din 22 iunie 2015: furnizarea de produse confecionate dupspecificaiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar i sunt considerate produse la care nu se poate invoca dreptul de retur.


13. GARANII

13.1 Toate bunurile comercializate de ctre ECI PRINT (cu excepia celor resigilate) beneficiazde condiii de garanie conforme legislaiei în vigoare i politicilor comerciale ale productorilor. Bunurile sunt noi (excepie fcând cele resigilate), în ambalaje originale i provin din surse autorizate de fiecare productor în parte.

13.2 În cazul Bunurilor vândute i livrate de ECI PRINT, certificatele de garanie/conformitate, fie sunt emise direct de productor, fie sunt emise de catre importatori.

13.3 Garaniile pot fi transmise alturi de produse în colet, fie în format electronic duplivrarea bunurilor. În ambele variante, garania este valabilîncepând cu data livrrii.

13.4 In cazul in care garantia nu v-a fost transmisa nici fizic nici electronic in 48 (patruzeci si opt) ore de la livrare, va rugam sa ne sesizati acest aspect fie pe email la adresa office@goforit.ro 13.5 In cazul certificatelor de garantie emise de producatori sau importatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzeci si opt) ore de la receptionarea produselor, conform specificatiilor de la punctul 12.4.


14. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII BUNURILOR

14.1 Proprietatea asupra bunurilor va fi transferatla livrare, dupefectuarea plății din partea Cumprtorului în locaia indicatîn Comand, înelegând prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscal, în cazul livrrilor efectuate de personalul Vânztorului. Conform Art. 20 din OUG 34/2014 cu modificrile Legii nr 157/22.06.2015, riscul de deteriorare sau pierdere a produsului este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnatde acesta, alta decât transportatorul, intrîn posesia fizica produselor.


15. RSPUNDERE

15.1 Vânztorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumprtorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de ctre Vânztor a oricrei din obligaiile sale conform Comenzii i pentru daune care rezultdin utilizarea Bunurilor i Serviciilor duplivrare i în special pentru pierderea acestora.

15.2 Prin crearea i utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul/Cumprătorul își asumrspunderea pentru meninerea confidenialității datelor de Cont (user i parola) i pentru gestionarea accesrii Contului i, în msura permisde legislatia în vigoare, este responsabil de activitatea derulatprin intermediul Contului su.

15.2 Prin crearea Contului i/sau utilizarea Coninutului i/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/ Cumprtorul accepta în mod expres i frechivoc Termenii i condiiile Site-ului în ultima versiune actualizatcare este comunicatîn cadrul Site-ului, existena la data crerii Contului i/sau utilizării coninutului i/sau la data plasrii comenzii.

15.3 Ulterior crerii Contului, utilizarea Coninutului echivaleazcu acceptarea modificrilor intervenite asupra Termenilor i Condiiilor Site-ului i/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor i Condiiilor Site-ului.

15.4 Termenii i Condiiile Site-ului pot fi modificate oricând de ctre ECI PRINT, acetia fiind opozabili Clienilor/Utilizatorilor/ Cumprtorilor de la data afișării în Site. Acceptarea Termenilor i Condiiilor Site-lui se confirmprin bifarea checkbox-ului corespunzator din Site i/sau prin trimiterea Comenzii i/sau prin efectuarea unei plăți online.


16. ÎNSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBRI I RSPUNSURI

Înscrierea de Review-uri, Comentarii, Întrebri i Rspunsuri se poate face, de ctre Utilizatori/Clieni/Cumprtori, în secțiunile “Întrebrile i rspunsurile clienților” și “Review-uri”. Informaiile înscrise pot fi atât pozitive, cât i negative, i se vor referi la caracteristicile i modul de folosire al unui produs sau serviciu.

În momentul înregistrrii unui anumit Review/Comentariu/Întrebare/Rspuns pe Site, Utilizatorii/Clienii/Cumprtorii acorda Vânztorului o licență neexclusiv, perpetuu, irevocabil, nelimitatteritorial i dau dreptul Vânztorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui i de a afia acest coninut.

Fiecare Utilizator/Client/Cumprtor, în momentul înscrierii de Review/Comentariu/Întrebare/Rspuns în seciunile menionate, se angajeazsrespecte urmtoarele reguli:

16.1 sfacreferiri doar la caracteristici i/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitând informaii legate de aspecte ce se pot schimba (presau oferte promoionale) sau informaii care in de modul desfășurrii Comenzii;

16.2 sfoloseascdoar limba român. Sunt permise i cuvintele sau expresiile care, dei nu sunt considerate româneti, sunt de largutilizare în toate mediile referitoare la domeniul respectiv;

16.3 sutilizeze un limbaj corespunztor, neofensator, frtermeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumprtor;

16.4 sse asigure cinformaiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neîneltoare i în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor pri, drepturile de autor, de marccomercial, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

16.5 sfoloseascaceastfacilitate doar pentru a comunica sau a obine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fra face referire ctre alte firme ce promoveazvânzarea i cumprarea de produse sau servicii;

16.6 snu furnizeze sau ssolicite, în niciun mod i în nicio msur, date personale (detaliile de contact, informaii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume i/sau prenume, etc.) sau orice altinformaie care poate determina dezvluirea acestor date personale;

16.7 snu înscrie informaii i/sau detalii despre URL-uri (legturi) din alte site-uri comerciale ce desfășoaraceeai activitate comercialca i Vânztorul;

16.8 să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziie de ctre Vânztor sau sînscrie Review-uri/Comentarii/Întrebri/Rspunsuri care sconinmateriale de naturpublicitar;

16.9 snu utilizeze Review-ul/Comentariul/Întrebarea/Rspunsul ca mijloc de comunicare cu Vânztorul, în acest sens se vor folosi datele de contact ale Vânztorului înscrise pe Site.

Pe lângo evaluare realist, critica, în momentul înscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/ Cumprtorul va adauga i un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, împreuncu Rating-urile corespunztoare lor, vor influena Rating-ul general al produsului sau serviciului, numr care apare între paranteze lângtitlul acestora. Astfel, un Review însoit de un Rating mare duce la o cretere a Rating-ului general, iar un Review însoit de un Rating mic duce la o scdere a Rating-ului general.

Când un Review/Comentariu/Întrebare sau Rspuns este semnalat de ctre un Utilizator/Client/Cumprtor ca având un coninut inadecvat, dintr-o perspectivstrict subiectiv, acest coninut este examinat cu atenie de ctre Vânztor pentru a determina dacîncalcTermeni i Condiiile Site-ului.

În cazul în care Vânztorul constatînclcarea Termenelor i Condiiilor în mod repetat, acesta își rezervdreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumprtorului de a înscrie Review-uri/Comentarii/Întrebri sau Rspunsuri în secțiunile “Întrebri i rspunsuri ale clienților” și “Review-uri”.

Pentru sesizri sau reclamaii legate de Bunul i/sau Serviciul achiziionat, Cumprtorii au la dispoziie formularul de sesizri din cadrul Site-ului. Termenul maxim de soluionare a reclamaiilor sau sesizrilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.


17. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

17.1 ECI PRINT SRL certificfaptul cva respecta drepturile conferite Regulamentul European GDPR, a Legii nr. 365/2002 privind comerul electronic, precum i a Ordonanei nr. 130/2000 privind protecia consumatorilor la încheierea i executarea contractelor la distanță cu modificrile ulterioare.

http://www.goforit.ro/ este un site care aparține ECI PRINT SRL, o societate cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Timișoara, str.Martir Alexandru Chorosi, nr. 17, bl.B11/a, ap.3, județ Timiș, Inmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului: Nr. J35/144/2009, Cod Unic de Inregistrare: 24995344.

17.2 Conform cerinelor Regulamentului European GDPR pentru protecia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal i libera circulaie a acestor date, ECI PRINT are obligaia de a administra în condiii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

17.3 Scopul colectrii datelor este: informarea Clienilor/Cumprtorilor privind situaia Contului lor, informarea Cumprtorilor privind evoluia i starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor i Serviciilor oferite, activității comerciale, de promovare a Bunurilor i Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistic, de urmrire i monitorizare a vânzrilor i comportamentul Clientului/Cumprtorului. Pentru mai multe detalii, poate fi consultatPolitica de Cookie-uri.

17.4 Prin citirea Documentului ai luat la cunostinta faptul cvsunt garantate drepturile prevzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenie, dreptul de opoziie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vadresa justiiei în caz de înclcare a drepturilor.

17.5 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate i expediate la adresa- Timișoara, str.Martir Alexandru Chorosi, nr. 17, bl.B11/a, ap.3, județ Timiș, Inmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului: Nr. J35/144/2009, Cod Unic de Inregistrare: 24995344, în atenia ECI PRINT SRL vputei exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, svi se confirme faptul cdatele personale sunt sau nu prelucrate.

17.6 Informaiile Cumprtorului cu caracter personal pot fi furnizate i ctre Parchetul General, Poliie, instanele judectoreti i altor organe abilitate ale statului, în baza i în limitele prevederilor legale i ca urmare a unor cereri expres formulate.


18. FORA MAJOR

18.1. Nici una din pri nu va fi rspunztoare pentru neexecutarea obligaiilor sale contractuale, daco astfel de neexecutare la termen i/sau în mod corespunztor, total sau parial este datoratunui eveniment de forță major. Fora majoreste evenimentul imprevizibil, în afara controlului prilor i care nu poate fi evitat.

18.2. Dacîn termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul snotifice celeilalte pri încetarea de plin drept a Contractului frca vreuna dintre ele spoatpretinde celeilalte alte daune-interese.


19. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii aprute între ECI PRINT i Clieni / Cumprtori se vor rezolva pe cale amiabilsau, în cazul în care aceasta nu va fi posibil, litigiile vor fi soluionate de instanele judectoreti române competente.